Far Cry® 3

Hráči Far Cry 3 se ocitnou v kůži Jasona Brodyho, muže osamoceně stojícího na okraji světa na tajemném tropickém ostrově odříznutém od civilizace.

Far Cry® 3

Minimální věk: 18
Datum vydání: 30. 11. 2012
Žánr: Akční
Platforma: PC
Jazyk: České titulky

Hráči Far Cry 3 se ocitnou v kůži Jasona Brodyho, muže osamoceně stojícího na okraji světa na tajemném tropickém ostrově odříznutém od civilizace. V tomto brutálním ráji, kde zločin a násilí představují jediné jistoty, budou hráči rozhodovat, kdy a jakým způsobem se budou události hry vyvíjet.

Za hranicemi civilizace se rozkládá jeden ostrov, kde neplatí žádné zákony, je to místo, kterému vévodí pirátství a lidská bída, a odkud je úniku pouze skrze drogy nebo kulku do hlavy. A přesně tady se ocitáte. Zůstali jste trčet tam, kde se nerozlišuje dobro od zla, na místě, které se řídí principy násilí. Odhalte krvavá tajemství tohoto ostrova a postavte se tváří v tvář nepříteli; improvizujte a k přežití využijte okolního prostředí. Mějte se na pozoru před krásami a záhadami tohoto neprobádaného ráje a přežijte, abyste vyzráli nad celou řadou bezcitných lidí bez naděje. Na to, abyste přežili, vám totiž pouhé štěstí stačit nebude.

Hráči se budou prosekávat, plížit a prostřelovat ostrovem ve světě, kde slova jako dobro a zlo ztratila svůj význam.

Unikátní a plně využitelný svět

Ostrov hry Far Cry 3 představí hráčům bohaté a neskutečně dobře promyšlené prostředí plné zajímavých postav, míst k průzkumu a zuřivých bojůvek.

Zážitek ze silného příběhu

Hráč je sám na tropickém ostrově, kde je jeho úkolem konfrontovat temné stránky lidskosti. Hráči budou v kůži Jasona Brodyho nuceni jednat tváří v tvář děsům a hrůzám, které se na ostrově odehrávají.

Moderní prostředí

Far Cry 3 se odehrává v současném světě a události, kterým budou hráči čelit, by se klidně mohly zítra objevit na titulních stranách denního tisku.

Prostředí plné příležitostí

Přirozené prostředí je nástrojem k přežití, improvizaci útoků a zmatení nepřítele. Ve hře bude mít hráč řadu možností, jak k daným problémům přistupovat, přičemž podobnou volnost může poskytnout pouze prostředí tropického ostrova.

Galerie

Video

Mohlo by vás zajímat

Funko Fusion

2024
Užijte si díky Funko Fusion festival fanouškovství jako nikdy dřív! Hrajte si v ikonických světech…

Terminator: Survivors

2024
Hrajte sólo nebo v kooperaci jako skupinka přeživších v této hře na přežití v otevřeném světě, která…

System Shock

2024
System Shock je úplně nové zpracování převratného originálu z roku 1994, které obléká dnes již…

Warhammer 40,000: Space Marine 2

2024
Vaším řemeslem je smrt. Chopte se role vesmírného mariňáka, brutálního Císařova válečníka s nadlidskými…