Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Dejte dohromady až 4 přátele a bojujte s ikonickými příšerami z Dungeons & Dragons v novém kooperativním akčním RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Minimální věk: 16
Datum vydání: 22. 06. 2021
Žánr: Akční
Platforma: PC/PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X
Jazyk: Anglický
Koupit hru na Koupit na Playclub.cz

Bojujte s legendárními příšerami ve hře Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Dejte dohromady až 4 přátele a bojujte s ikonickými příšerami z Dungeons & Dragons v novém kooperativním akčním RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Dark Alliance vdechuje život světu Dungeons & Dragons ve výbušném akčním RPG, které je plné soubojů v reálném čase a dynamické kooperace.

Ledoví obři a mstiví draci neřízeně řádí po Icewind Dale, zatímco armády zla rostou s každým dnem. Čtyři hrdinové musí odrazit nápor nestvůr a ubránit se temnotě. Vyberte si hrdinu a ve skupince až čtyř přátel bojujte proti legendárním příšerám.

Prozkoumejte mrazivý svět Icewind Dale, kde budete porážet nezastavitelné bossy, získávat mocné vybavení a odemykat si nové schopnosti, abyste mohli čelit ještě větším výzvám. Vyzbrojte svou družinu. Bojujte jako o život.

Hlavní vlastnosti hry:

  • Porážejte nezastavitelné příšery – V Dark Alliance se hráči ocitnou v boji proti nejlegendárnějším příšerám ze světa Dungeons & Dragons. Mraziví obři, beholdeři, bílí draci – probuďte v sobě sílu a porazte je navzdory mizivým šancím na úspěch.
  • Bojujte po boku svých přátel – Ve skupince až čtyř přátel bojujte společně v silném kooperativním zážitku s dynamickými souboji v reálném čase. Používejte ničivá komba a přemozte nezastavitelné příšery, které jsou příliš silné na to, abyste proti nim bojovali sami.
  • Vyberte si hrdinu – Hrajte za jednoho ze čtyř různých hrdinů, z nichž každý má svůj jedinečný herní styl a schopnosti, které si můžete přizpůsobit. Za splněné mise a poražené bossy si odemknete nové schopnosti a získáte lepší vybavení, které vám umožní čelit ještě větším výzvám.
  • Vydejte se do zamrzlé krajiny – Dark Alliance vdechuje život světu Dungeons & Dragons jako nikdy dřív. Prozkoumejte zamrzlý a nebezpečný svět Icewind Dale, zatímco budete svou domovinu bránit před armádami ohavných příšer.

Galerie

Video

Mohlo by vás zajímat

Funko Fusion

2024
Užijte si díky Funko Fusion festival fanouškovství jako nikdy dřív! Hrajte si v ikonických světech…

Terminator: Survivors

2024
Hrajte sólo nebo v kooperaci jako skupinka přeživších v této hře na přežití v otevřeném světě, která…

System Shock

2024
System Shock je úplně nové zpracování převratného originálu z roku 1994, které obléká dnes již…

Warhammer 40,000: Space Marine 2

2024
Vaším řemeslem je smrt. Chopte se role vesmírného mariňáka, brutálního Císařova válečníka s nadlidskými…