Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds je podmanivá asymetrická střílečka zasazená do odlehlých oblastí po celém světě.

Predator: Hunting Grounds

Minimální věk: 18
Datum vydání: 06. 12. 2024
Žánr: Akční
Platforma: PS5
Jazyk: Anglický
Koupit hru na Koupit na Playclub.cz

Predator: Hunting Grounds je podmanivá asymetrická střílečka zasazená do odlehlých oblastí po celém světě. Hráči se přenesou do světa Predátora, takže fanoušci si budou připadat jako ve filmech, kde Predátor loví tu nejnáročnější kořist. Hrajte jako hráč elitního speciálního úderného týmu Fireteam a splňte paravojenské operace dřív, než vás Predátor najde. Na druhou stranu, existuje lepší způsob, jak vytvořit pevná pouta s ostatními členy Fireteamu, než pokusit se obrátit kartu a bojovat proti Yautja? Lovte lovce! Nebo hrajte za Predátora a lovte tu nejdůstojnější kořist – vybrat si můžete z rozsáhlého arzenálu smrtící mimozemské techniky, díky které budete sbírat trofeje jednu po druhé. Predátorova mise je jasná: Lov. Studujte válečníky v džungli a bojujte proti těm nejlepším z nejlepších. Likvidujte své cíle a sbírejte trofeje, které si po každém lovu vystavíte. Nedovolte své kořisti utéct.

Mise Fireteamu: Fireteam má za úkol infiltrovat tábory, krást informace a bezpočet dalších misí, než se dostanete k vrtulníku, který vás evakuuje. Když narazíte na Predátora, budete se muset snažit přežít. I když se vám podaří získat výhodu, možná mu budete muset zabránit v sebedestrukci, protože by mohl celou vaši četu vzít s sebou. Když se vám Predátora podaří zabít, začne zcela nový boj proti jednotkám Stargazer, které se snaží zajistit mimozemskou technologii.

Predátorovy mise: Predator má za cíl nasbírat ty nejcennější trofeje – lebky elitních bojovníků. Během hry za Predátora se budete muset rozhodnout, na koho zaútočit a jak svou kořist dostat na lopatky. Budete vybaveni několika zařízeními, která vám pomohou protivníky izolovat a zabít.

Neviditelní nepřátelé: Obě strany mohou během lovu čelit neviditelnému nepříteli. Coby člen Fireteamu se potřete blátem, abyste zamaskovali své tělesné teplo a Predátor vás nemohl odhalit pomocí infračerveného vidění. Coby Predátor se můžete na omezenou dobu stát mihotajícím se stínem, takže vás kořist prakticky neuvidí – stejně jako v těch slavných filmech.

Na zemi zůstane jen jedna strana: Na rozdíl od ostatních týmových stříleček se protivníci během hry ocitnou na velmi obtížném terénu. Predátor se může neuvěřitelnou rychlostí pohybovat v klenbách stromů pomocí systému jménem „Predkour“. Zatímco se budete pohybovat po stromech, dostupné cesty budou zářit červeně a ukážou vám, mezi kterými větvemi může Predátor skákat nebo na který další strom může skočit, aby zůstal na stopě.

Co slyšíte, je stejně důležité jako to, co vidíte: Coby Fireteam budete muset být neustále ve střehu. Mějte nastražené uši a možná z korun stromů uslyšíte zlověstné cvakání: znamení, že opodál číhá Predátor. Pokud se vám podaří zjistit, odkud zvuk přichází, možná si zachráníte holý život. Jenže Predátor je mistr mimikry a může napodobovat volání partyzánů či ostatních členů Fireteamu, aby vás vlákal do pasti.

Obsah krabicové verze:

  • Hra na PS5
  • Průhledný plastický obal a kombinované balení, abyste mohli odhalit tvář smrtonosného Predátora, kdykoliv vyndáte disk.
  • Lentikulární karta s Predátorovým viděním a jedinečným designem.
  • Bonusové DLC Predators: Jungle Hunter ('87), City Hunter ('97), Wolf, Falconer, Mr Black, Scar, Chopper, Celtic, Emissary, Captured

Galerie

Video

Mohlo by vás zajímat

Predator: Hunting Grounds

2024
Predator: Hunting Grounds je podmanivá asymetrická střílečka zasazená do odlehlých oblastí po celém světě.…

LEGO Horizon Adventures

2024
Vydejte se do vzdálené budoucnosti, kde je svět složený z kostiček LEGO a bujná…

The Eternal Life of Goldman

2025
Příběh se skrytou hloubkou The Eternal Life of Goldman je živoucí, leč temné dobrodružství,…

Let's Sing 2025

2024
Užijte si ultimátní zážitek s karaoke díky hře Let's Sing, která vás přiměje pařit celou…