Aktualizace 3.0 přináší nový obsah do DIRT 5

Zveřejněno 23. února 2021

Štítky:

Čtyři vozy od světově známých výrobců, nový obsah do několika herních režimů a nová sada předmětů pro Playground je ve zkratce to, co aktualizace 3.0 do hry na všech platformách přináší. Nový obsah vychází prostřednictvím nejnovější aktualizace a je rozdělený na placenou a neplacenou část.

Placená část, která je pojmenována jako Energy Content pack, obsahuje čtveřici fantastických nových vozů od nejznámějších amerických i evropských automobilek. Dva trucky Chevrolet Silverado 1500 / GMC Sierra Pre-Runner a dva sportovní vozy připravené dobýt všechny trasy - Alpine A110 Sports X / Porsche Taycan Turbo S. Všechny čtyři vozy jsou hratelné ve všech herních režimech včetně kariéry, do které tento balíček přinese ještě 25 nových událostí. Dále balíček přinese dva nové exkluzivní sponzory v režimu kariéry, kteří s sebou přinesou množství předmětů úprav.

A co zbývající obsah, který bude dostupný všem hráčům na všech platformách zdarma? Můžete se těšit na novou lokaci v režimu Playground (Itálie) a přes nových 20 předmětů s tématem vrakoviště. Nových polepů se dočkají Ford RS200, Ford Escort RS Cosworth a Peugeot 205 T16 Evo 2. Aktualizace 3.0 ještě kromě nejrůznějších technických oprav a optimalizací přináší i navýšení maximální úrovně (na základě zpětné vazby od komunity).

Hru DIRT 5 si můžete koupit i v našem internetovém obchodě Playclub.cz, rozšiřující balíčky pak koupíte přes Steam, Xbox a PlayStation Store.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ

Související hry