Banishers: Ghost of New Eden - Odhalení hry

Zveřejněno 9. června 2023

Štítky: ,

Společnosti Focus a DON’T NOD se během Summer Game Fest 2023 podělily o podmanivý trailer odhalující hratelnost hry Banishers: Ghosts of New Eden, napínavého a dojemného akčního RPG, ve kterém lovíte nadpřirozené hrůzy a bojujete s nimi, abyste změnili svůj tragický osud.

Ujmete se rolí Antey Duarte a Reda mac Raitha, milenců a Banisherů – lovců duchů, kteří přísahali chránit živé před hrozbou duchů a přízraků. Poté, co se Antea tragicky stane jedním z duchů, které nenávidí, se vydáte na zoufalou výpravu, abyste našli způsob, jak ji z jejího nového osudu vysvobodit.

Poutavý příběh Banishers: Ghost of New Eden se odehrává ve strašidelné divočině Severní Ameriky. Ponořte se do života komunit v New Edenu, abyste osvobodili svět od břemene nadpřirozených bytostí a dávných záhad. Použijte svůj důvtip při kombinování Anteiny duchovní síly a Redův mocný arzenál, abyste porazili a vyhnali duše, které trýzní živé osadníky.

Čelte na své cestě obtížným rozhodnutím, ve kterých rozhodnete o osudu obyvatel New Edenu – ať už jde o živé lidi, nebo bloudící duše – což dramaticky ovlivní příběh a výzvy, kterým budete čelit. Odemkněte si nové vybavení a schopnosti, abyste uvolnili sílu Banisherů.

Hra Banishers: Ghosts of New Eden vyjde ještě letos pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ