Demoverze Immortals Fenyx Rising pro všechny platformy

Zveřejněno 28. ledna 2021

Štítky: ,

Společně s vydáním prvního DLC (A New God / Nový bůh) se v Playstation Store a Microsoft Store objevuje demoverze Immortals Fenyx Rising, dříve exkluzivně dostupná pouze pro Google Stadia. Skvěle hodnocenou akční adventuru Immortals Fenyx Rising odehrávající se v řeckou mytologií inspirovaném otevřeném světě, si nyní můžou hráči Playstation 4/5, Xbox One a Xbox Series X/S vyzkoušet. Zdali se demoverze objeví i na platformách PC a Nintendo Switch se společnost Ubisoft zatím nezmiňuje, nicméně je možné, že zavítá i na tyto zbývající platformy.

* Aktualizace 29. ledna: Demoverze je nyní dostupná i pro PC a Nintendo Switch.

V bezplatném demu Immortals Fenyx Rising se Fenyx vydává na výpravu a snaží se odhalit záhadné tajemství kyklopů. Demoverze Immortals Fenyx Rising je zasazena na souostroví vytvořené exkluzivně pro tento účel a inspiruje se Afroditinou oblastí hry. Najdete v něm kombinaci soubojů, průzkumu a hádanek navržených tak, aby hráče připravil na kompletní zážitek.

Hra Immortals Fenyx Rising vyšla 3. prosince s českými titulky na všech platformách (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch). Zakoupit si ji můžete i v našem internetovém obchodě Playclub.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ