Druhá aktualizace světa pro Microsoft Flight Simulator

Zveřejněno 25. listopadu 2020

Štítky:

Po několika prvních aktualizacích hry Microsoft Flight Simulator zaměřených především na opravy chyb, se všichni hráči zdarma dočkali prvního obrovského obsahu ze série „Aktualizací světa“, které mají vylepšit konkrétní oblasti po celé naší planetě. Tou první oblastí, kterou vývojářský tým Asobo Studio světu představil a vylepšil, bylo Japonsko. Aktualizace přinesla novou digitální mapu ve vysokém rozlišení, 3D fotogrammetrii s vysokým rozlišení u šesti významných japonských měst a šest dokonale ručně do detailů zpracovaných letišť. Jak to vše v pohybu vypadá se můžete podívat v následujícím videu.

Microsoft Flight Simulator - Japonsko

Téměř dva měsíce po vydání první „Aktualizace světa“ jsou vývojáři zpět s druhým balíčkem, ve kterém se tentokrát zaměřili na lepší zážitek během letu nad Spojenými státy americkými. Ty jsou skutečně rozsáhlou sbírkou nejrůznějších oblastí – od rozsáhlých pobřeží, vysokých vrcholků hor, zelenajících se plání až po panoramata tamních velkoměst. Že vše vypadá naprosto úžasně, se můžete přesvědčit v následujícím videu.

Microsoft Flight Simulator - USA

A jak tyto aktualizace získat? Vše je naprosto snadné – stačí po aktualizaci hry Microsoft Flight Simulator (v případě USA potřebujete čerstvě vydanou aktualizaci 1.11.6.0) zamířit do Marketplace and balíčky (Bundle) s označením World Update I (1,6 GB) a II (4,2 GB) si zdarma stáhnout.

Microsoft Flight Simulator jsme do prodeje uvedli ve dvou krabicových verzích, Standard Edition a Premium Deluxe Edition.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ