Druhé DLC Immortals Fenix Rising vyjde za dva týdny

Zveřejněno 12. března 2021

Štítky: ,

Hráči Immortals Fenyx Rising se mohou od 25. března vypravit na druhé zbrusu nové dobrodružství, jelikož tohoto dne vychází na platformách Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Switch, Stadia, Amazon Luna a PC druhé ze tří plánovaných DLC – Immortals Fenyx Rising: Mýty Východní říše. Toto rozšíření z dílen Ubisoft Chengdu přináší nový otevřený svět, postavy a příběh čerpající inspiraci z čínské mytologie a představí nového hrdinu jménem Ku.

Hráči Immortals Fenyx Rising si mohou DLC v předstihu zdarma ochutnat prostřednictvím speciální úvodní mise s názvem Nejsme sami, která je od dnešního dne k dispozici ve hře v rámci bezplatné aktualizace. V jižním konci Údolí věčného jara se objeví nový úkol, který otestuje výdrž a plošinovkové dovednosti hrdinů, a kdo jej splní, toho čeká tematicky zpracovaná odměna. Stejně jako v případě úvodního úkolu pro DLC Immortals Fenyx Rising: Nový bůh lze do nového přídavku vstoupit i bez splnění mise Nejsme sami.

A jak druhé DLC Immortals Fenyx Rising získáte? Všechna DLC jsou součástí Season Passu, který můžete zakoupit samostatně nebo ho najdete v Gold Edition, která všechny tyto rozšíření obsahuje. Také se můžete podívat na video shrnující obsah všech dodatečných rozšíření naplánovaných po vydání hry.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ