Eagle Flight

Ve hře, jak už samotné její jméno napovídá, se vtělíte do Orlů nad nádhernou Paříží a soupeříte o území s dalšími hráči.

Eagle Flight

Minimální věk: 7
Datum vydání: 08. 11. 2016
Žánr: Virtuální realita
Platforma: PS4
Jazyk: Anglický

Eagle Flight VR je jedna z prvních her Virtuální reality od Ubisoftu.

Ve hře, jak už samotné její jméno napovídá, se vtělíte do Orlů nad nádhernou Paříží a soupeříte o území s dalšími hráči. Hra se odehrává 50 let po vymření lidstva, ale žádnou post-apokalyptickou atmosféru zde nehledejte. Paříž je sice liduprázdná, ale zato se do ulic navrátila příroda a tudíž je Paříž nádhernou a malebnou souhrou lidské architektury a zeleně. Příjemná grafika vám nabídne nádherné pohledy, které si právě díky virtuální realitě užijete, jako nikdy dříve.  Studio vytvořilo intuitivní ovládání, které se rychle a hravě naučíte a za chvíli se budete prohánět nad Paříží i mezi jejími domy s elegancí opravdových orlů.

Funkce hry:

Singleplayer - Hra obsahuje i hru pro jednoho hráče, která vám nabídne volný let celým otevřeným prostorem centra Paříže, ve kterém zažijete naprostou svobodu letu za svištění větru kolem vašich uší. Objevte všechny monumenty, skryté sběratelské předměty a vyzkoušejte své pilotovací schopnosti v několika výzvách.

Nový úhel pohledu - Eagle Flight vám nabízí jedinečný pohled na Paříž z ptačí perspektivy. Pokud zrovna nemáte schopnosti Orlí vize jako Ezio, tak si Paříž takhle nemáte jak jinak užít. Už jste se snad někdy spustili střemhlav z Eiffelovy věže?

Multiplayer - To nejdůležitější na této hře je však přes to všechno multiplayer! Vyzvěte své přátele na napínavé letecké souboje nad touto nádhernou metropolí a ukažte soupeřícímu týmu, kde je jejich místo. Tohle je přece vaše město! Hrajte až v šesti hráčích ve dvou multiplayerových módech. Lovte nepřátelskou letku a nebo získejte kořist a odneste ji domů! Využijte svůj rozhled, nebo se prohánějte schovaní v úzkých uličkách a podloubích. Staňte se Orlem Pařiže.

Galerie

Video

Mohlo by vás zajímat

Space Junkies

2019
Vrhněte se do víru ztřeštěné vesmírné střílečky ve virtuální realitě, která vás svým unikátním…

Star Trek: Bridge Crew

2017
Star Trek vašima očima! Vývojáři v Red Storm Entertainment si položili důležitou otázku: “Co by byl nejlepší…

Eagle Flight

2016
Eagle Flight VR je jedna z prvních her Virtuální reality od Ubisoftu. Ve hře,…