F1 2020 - Jedno kolo na okruhu v Rakousku

Zveřejněno 3. července 2020

Štítky:

Už tento víkend startuje kalendář letošní Formule 1 a Codemasters všem fanouškům hry, vycházející už příští týden na PC, Playstation 4 a Xbox One, přináší ukázkové kolo z velké ceny Rakouska, odehrávající se na Osterreichringu, okruhu nyní známém jako Red Bull Ring.

Jedná se o velmi rychlý a krátký okruh. V první polovině se nebojte pořádně při cestě do kopce dupnout na plyn, okruh vás k tomu přímo vybízí. V okamžiku, kdy se začnete řítit z kopce dolů, stává se z okruhu vysokorychlostní horská jízda, kde na vás čeká řada velmi rychlých zatáček včetně té, pojmenované po prvním rakouském šampionovi Formule 1, Karl Jochenu Rindtovi.

Red Bull Ring patří mezi jeden z 22 okruhů, které na vás během letošního kalendáře Formule 1 čekají. Standardní edice vychází pro PC, Playstation 4 a Xbox One už příští pátek, 10. července. Pokud se vám nechce tak dlouho čekat a rádi byste se do závodů pustili o něco dříve, máte možnost s Michael Schumacher Deluxe Edition, která kromě mnoha bonusů zajišťuje i 3denní dřívější přístup.

Nasedněte tedy do Renaultu patřícímu Estebanovi Oconovi a vychutnejte si jedno kolo na Red Bull Ringu.

F1 2020 - Rychlé kolo na okruhu v Rakousku

MOŽNOSTI SDÍLENÍ

Související hry