F2™ 2020 součástí nové aktualizace pro F1® 2020

Zveřejněno 11. prosince 2020

Štítky:

Během tohoto týdne vydali Codemasters další aktualizaci (1.14), která kromě oprav chyb přináší zdarma i letošní sezónu a vozy Formule 2. Krátce poté, co FIA Formula 2 přinesla poslední napínavý finálový víkend v Bahrajnu, dostáváte možnost sami přepsat historii aktuální sezóny F2™ 2020. Zúčastněte se sezóny 2020 zahrnující všech 11 týmů, formulí a jezdců, včetně nového šampiona Micka Schumachera.

Závody F2™

Herní možnost F2™ odpovídá svému reálnému vzoru přesně tak, jak ho známe – 12 závodních víkendů, z nichž každý se skládá ze dvou závodů. První, který se nazývá „Feature race“, se řídí standardním formátem, kde se jezdci seřadí na základě svých kvalifikačních časů a bojují o body na prvních 10 místech. Ve druhém závodě „Sprint race“ startuje prvních 8 v opačném pořadí, tzn. že jezdec, který skončil na 8. místě startuje z pole position a vítěz startuje z 8. příčky. Pro oba dva závody jsou samozřejmě k dispozici i další dva body za nejrychlejší kolo.

„Poté, co jsme byli na konci sezóny svědky neuvěřitelné bitvy mezi Mickem Schumacherem a Callumem Illottem, jsme rádi, že hráčům můžeme poskytnout aktualizaci sezóny F2™ 2020 zcela zdarma.“, řekl Lee Mather, ředitel herní franšízy F1® v Codemasters. „F2™ je u našich hráčů od svého debutu v F1® 2019 velmi populární a víme, že tuto bezplatnou aktualizaci a možnost sami přepsat historii aktuální sezóny, uvítají s nadšením.“

F1® 2020 je dosud ta nejucelenější hra s F1®, ve které hráči usednou za volant formule a budou závodit proti těm nejlepším jezdcům na světě. Zcela poprvé si hráči budou moct vytvořit vlastní tým F1® tak, že si vytvoří závodníka a pak si vyberou sponzora, dodavatele motoru, najmou si spoluhráče a budou soutěžit jako 11. tým na soupisce. Budujte postupně zařízení, rozvíjejte svůj tým a dojeďte až na vrchol.

F1® 2020 jsme do prodeje na PC, Playstation 4 a Xbox One uvedli 10. července tohoto roku. Hře se u nás i ve světě daří a v recenzích získává vysoké známky, podle stránky Metacritic se jedná o jednu z nejlépe hodnocených her roku (aktuální hodnocení se pohybuje kolem 90).

MOŽNOSTI SDÍLENÍ

Související hry