Farming Simulator 22 představuje Haut-Beyleron v idylickém traileru

Zveřejněno 15. listopadu 2021

Štítky: ,

Řev traktorů, bzukot včel a řičení motorových pil – to vše bude součástí Farming Simulator 22, jenž vychází 22. listopadu. Nejnovější trailer představuje malebnou oblast Haut-Beyleron, kde můžete vybudovat svou farmu. Je to jedno ze tří rozmanitých prostředí dostupných pro zemědělství, chov zvířat a lesnictví.

Francouzský šarm

Tato rozsáhlá mapa, která se inspirovala středozemními oblastmi jižní Francie jako Nouvelle-Aquitaine, Provence-Alpes-Côte d’Azur nebo Beynac-et-Cazenac, je ideální pro založení bujných vinic či olivového sadu. Tyto plodiny jsou ve hře Farming Simulator 22 nové a můžete je dále zpracovávat a vyrábět z nich hroznovou šťávu, rozinky či olivový olej a zajistit si dodatečný příjem. Venkovská krajina zve hráče k průzkumu okolí, kde si mohou užít tradiční gondoly, starý hrad a spoustu dalších krás.

Pořádné podnikání

Po celé rozmanité mapě Haut-Beyleron se rozprostírá 48 polí různých tvarů a velikostí – s možností vytvářet další. Díky novým produkčním řetězcům mohou hráči rozšířit své aktivity díky různým továrnám a založit si celé vlastní obchodní impérium. A nemusí to dělat sami, protože další farmáři mohou obsadit různé lokace na mapě a spojit úsilí v rámci hry pro více hráčů napříč platformami.

Farming Simulator 22 vychází 22. listopadu na PC, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One a Stadia. U všech platforem budou k dispozici české titulky. Další informace najdete na kartách hry nebo v mediální zóně GIANTS Software.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ