Figurky Ubisoft Heroes



Štítky:

Ubisoft Heroes je zbrusu novou sadou 10 cm vysokých figurek, inspirovanou slavnými herními hrdiny ze světa Ubisoftu. První série figurek Ubisoft Heroes bude v obchodech k dispozici 27. srpna 2020.

EZIO

Ezio Auditore da Firenze je mladý italský šlechtic, který podstoupí asasínský výcvik, aby mohl pomstít zradu své rodiny. Ezio je svobodomyslný člověk s nepopiratelnými sklony k marnivosti, ale zároveň velmi lidským přístupem ke svému okolí. Věrnému vyobrazení věhlasného Ezia Auditore di Firenze z Assassin’s Creed II nechybí žádný z charakteristických prvků, jež pomohly utvářet jeho legendu – od tradiční kápě asasínů až po smrtící skryté čepele. Jedná se tak o Eziovu nejpřesnější chibi figurku, kterou jste kdy viděli.

NOMAD

Ve hře Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint se ocitáte v uniformách Duchů – elitní americké speciální jednotky, která zůstala opuštěná za nepřátelskými liniemi a nyní se musí vypořádat s Vlky, zběhlou jednotkou americké armády, která je odhodlána vás zlikvidovat s využitím těch nejúčinnějších strojů na zabíjení. Nomad je velitelem týmu Duchů. V Ghost Recon Wildlands si prošel množstvím náročných situací, které zocelily jeho odhodlání a on je teď rozhodnutý splnit svou misi svůj co stůj. Hrdinný postoj, prst na spoušti a odvážný pohled: není pochyb, že před sebou máte důstojníka, který dokázal rozprášit mocný drogový kartel. Z této úžasné chibi figurky zkrátka vyzařuje vše, co se Nomad snažil utajit před vlastní rodinou.

VAAS

Vaas Montenegro je krvelačně komická postava. Je vůdcem pirátů a jednou z nejnebezpečnějších a nejlabilnějších postav na Rook Islands. Tato Vaasova chibi figurka každým svým detailem vyzařuje jeho divokost. Uvolněná póza, pevně sevřená zbraň, jizvy, tetování, piercing a kroužky uších – díky tomu všemu kolem sebe Vaasova chibi figurka šíří auru pravého padoucha.

RABBID / SAM FISHER

Králík miluje různé kostýmy. Tentokrát se rozhodl na sebe navléknout vybavení Sama Fishera. Nutno podotknout, že onen slavný bývalý člen speciálních jednotek a NSA dobře ví, co mu sluší. Jenže co naplat, králík miluje instalatérské zvony… což je patrné ve výběru jeho zbraně. Když se králičí bláznivost střetne s vážností agenta CIA Sama Fishera, nemůže to dopadnout jinak než komicky. Králík se oblékl přesně jako Sam Fisher… až na zbraň, místo které má instalatérský zvon.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ