Immortals Fenyx Rising - Hlavolamy a výzvy světa!

Zveřejněno 2. prosince 2020

Štítky:

TAJEMSTVÍ SE UKRÝVAJÍ NA KAŽDÉM KROKU

Hra Immortals Fenyx Rising vás navede k hlavním příběhovým úkolům, tím ovšem držení za ručičku končí. Poklady, výzvy a bájné krypty Zlatého ostrova musíte objevit vlastními silami. Chcete-li najít různá důležitá místa, vyšplhejte na vysoko položený bod, s pomocí Bystrozrakosti se při pohledu z vlastních očí rozhlédněte po krajině a pokuste se najít zajímavě vypadající budovy a lokace. I samotným bedlivým prozkoumáváním okolí však objevíte množství hlavolamů čekajících na vyřešení, rozvalin zvoucích k prohledání a magických portálů, do nichž se můžete ponořit.

Například v dálce zahlédnete napůl zavalenou sochu, a jelikož vás zaujme, rozhodnete se ji prověřit. Narazíte tak na výzvu, při níž musíte zopakovat Odysseův slavný čin, kdy prostřelil šíp skrz očka na rukojetích sekyr – ovšem s tím rozdílem, že ony sekery tu jsou uspořádány do podoby překážkové dráhy a k jejímu dokončení se musíte naučit přesně ovládat jeden z Apolónových šípů. Nebo jste právě na cestě do Trhliny Tartaru a zastavíte se, abyste prozkoumali zvláštní jeskyni. Po vyřešení hlavolamu s posouváním bloků si uvědomíte, že jste objevili na jednu z Daidalových tajných dílen, ve které je navíc mapa s pozicemi všech ostatních. Podobné situace jsou velice časté, zdánlivě bezcílný průzkum tak je hojně odměňován novými výzvami, tajemstvími a kořistí, které byste jinak minuli.

Immortals Fenyx Rising je svěží a vtipné pojetí akčně dobrodružné hry v otevřeném světě, které přináší dynamickou akci, souboje a příběhy inspirované řeckou mytologií. Vychází zítra (ve čtvrtek 3. prosince) s českými titulky na všech platformách (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch).

Přehled recenzí

9/10 Games.cz - Immortals Fenyx Rising – recenze překvapivě skvělé hry | GAMES.CZ (tiscali.cz)
9/10 Xboxweb - Recenze: Immortals Fenyx Rising | Xboxweb
8/10 Indian - Immortals: Fenyx Rising - Recenze na INDIAN (indian-tv.cz)
8/10 Zing - Recenze Immortals: Fenyx Rising - Zing
8/10 Vortex - Recenze Immortals Fenyx Rising » Vortex
8/10 Doupě - Immortals Fenix Rising: nejlepší hra Ubisoftu posledních let | Recenze – Doupě.cz (zive.cz)
8/10 Sector - Immortals: Fenyx Rising - recenzia - hra | Sector.sk
80% Czechgamer - Immortals: Fenyx Rising - recenze [CzechGamer]
4/5 Hrej.cz - Immortals Fenyx Rising - Recenze hry na Hrej.cz
10/10 Respawnpoint.cz - Immortals: Fenyx Rising – Recenze – RespawnPoint.cz

Immortals Fenyx Rising - Vydání hry

MOŽNOSTI SDÍLENÍ