Immortals Fenyx Rising přinese další obsah i po vydání

Zveřejněno 19. listopadu 2020

Štítky: ,

Immortals Fenyx Rising přichází s českými titulky na všechny platformy 3. prosince a dobrodružství budou pokračovat i mimo hranice Zlatého ostrova. Připravte se na bezplatné herní aktivity, týdenní výzvy v podzemích a denní úkoly, a pokud by vám to bylo málo, můžete si pořídit Season Pass s bonusovým úkolem When the Roads Get Rocky (Když se cesta ztíží) a tři příběhové DLC epizody: A New God (Nový bůh), Myths of the Eastern Realm (Mýty Východní říše) a The Lost Gods (Ztracení bohové) - případně zakoupit Gold Edition, která již Season Pass obsahuje.

V epizodě A New God (Nový bůh) se Fenyx setká s bohy na jejich domovské půdě, Olympu, a podstoupí Zkoušku Olympanů. Pokud přežije sérii náročných výzev z dílny samotných bohů, prokáže tím své schopnosti a bude moci vstoupit do Vnitřního kruhu panteonu.

Myths of the Eastern Realm (Mýty Východní říše) přinesou do Immortals Fenyx Rising čínskou mytologii. Nový hrdina Ku se zde vypraví na cestu novým otevřeným světem za záchranou smrtelníků a střetne se s obřími novými nepřáteli, které bude likvidovat unikátním stylem založeným na čínských bojových uměních.

The Lost Gods (Ztracení bohové) přináší nejen nového hrdinu, ale také zcela nový způsob hraní. Kamera zabírá dění shora, boje se zaměřují na šarvátky zblízka a hráči se vrátí do světa řecké mytologie, aby se společně s Ash – novou šampionkou, vybranou Fenyx – vydali za dobrodružstvím na novém ostrově. Ash se bude muset probojovat zástupy nepřátel, aby na svět vrátila ztracené bohy a obnovila tak ztracenou rovnováhu.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ