Iron Harvest 1920 - videa o příběhu a hudbě

Zveřejněno 31. srpna 2020

Štítky:

Iron Harvest 1920 - video o příběhu

Společnosti Deep Silver a KING Art Games vydaly nové video ke hře Iron Harvest 1920+, které přináší další podrobnosti k jejímu napínavému příběhu. Video sleduje, jak se trojice frakcí Polanie, Saxonie a Rusvět a jejich jedineční hrdinové noří hlouběji a hlouběji do gradujícího konfliktu, a umožňuje vám nahlédnout do komplexního světa Iron Harvest a jeho působivé atmosféry.

Iron Harvest 1920 - video o hudbě

Druhé nové video, je tentokrát o hudbě ze hry Iron Harvest 1920+, které představuje trojici hlavních použitých motivů. Poslechněte si skladatele Adama Skorupu, známého svou prací na sérii Zaklínač, a Michala Cieleckého (ze série Shadow Warrior), jak vysvětlují, z čeho čerpali hlavní inspiraci při tomto svém velkolepém díle. Aby Skorupa vtáhl posluchače co nejvíc do děje, dal každé z frakcí jedinečný nádech použitím různých tradičních sborů, nástrojů a stylů. Hráče tak bude při jejich cestou za vítězstvím na bojištích Iron Harvest 1920+ doprovázet bohatá škála melodií prodchnutých emocemi, od jemných tónů ruské balalajky až po polské lidové písně.

Na PC vychází 1. září

Hra Iron Harvest pro PC vychází 1. září 2020, v České republice a na Slovensku bude v prodeji v české verzi. Hra pro konzole vyjde později.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ