Metro Exodus Enhanced Edition dorazí na PC 6. května

Zveřejněno 29. dubna 2021

Štítky:

Metro Exodus Enhanced Edition, zásadní aktualizace pro majitele nejnovějších grafických karet podporujících Ray Tracing a přinášející neuvěřitelné vizuální vylepšení, bude na PC k dispozici již 6. května.

Enhanced Edition nabídne na hardwaru od společnosti NVIDIA dodatečné Ray Tracing funkce včetně pokročilého zrcadlení a podporu velmi žádaného DLSS 2.0. Můžete se tak těšit na ostřejší detaily, vyšší počet snímků za sekundu a vyšší rozlišení obrazovky. Díky neutuchající spolupráci se společností NVIDIA došlo i na vylepšení celkových světelných efektů, které původně byly využívány jen v DLC The Two Colonels.

Všechna vylepšení jsou tak rozsáhlá, že nepůjde jen o prostou aktualizaci základní hry. Metro Exodus Enhanced Edition bude formou samostatného produktu zdarma k dispozici pro všechny PC hráče, kteří si hru v minulosti na některé z platforem zakoupili (Steam, Epic Games Store...).

Metro Exodus (s českými titulky) si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě Playclub.cz. Níže vám ještě přinášíme přehled s oficiálními systémovými požadavky pro spuštění Enhanced Edition. Nicméně z důvodu celosvětového nedostatku grafických karet si hru s maximálními detaily užijí jen šťastní majitelé těchto nejvýkonnějších grafických karet.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ