Mytologický boj v Immortals Fenyx Rising

Zveřejněno 30. listopadu 2020

Štítky:

SOUBOJE JSOU RYCHLÉ, PLNÉ AKROBATICKÝCH PRVKŮ A ČASTO PROTI OBŘÍM NEPŘÁTELŮM

Po celém Zlatém ostrově se potulují různé příšery. Můžete narazit na cokoliv od nákazou zasažených vojáků, lvů a harpyjí až po mnohem nebezpečnější protivníky, jako jsou rychle útočící mínotauři, mohutní kyklopové a robotičtí automatoni. Jelikož mnozí z vašich protivníků jsou doslova gigantičtí a ti menší vás zase rychle obklíčí a zasypou útoky, musí být váš bojový styl svižný, variabilní a plný akrobatických prvků. Útoky lehkým mečem mohou způsobit bleskové krupobití úderů, máchnutím těžkou sekerou lze zničit štíty (a dokonce i omráčit některé nepřátele) a dobře mířeným šípem způsobíte nic netušícímu soupeři obrovské zranění. Při dokonale načasovaném úhybu se zpomalí čas, což vám poskytne krátkou příležitost pro spuštění vražedného komba, a pokud vykryjete nepřátelský útok zbraní, vyvedete tím protivníka z rovnováhy, takže bude na okamžik zcela bezbranný.

Jelikož spousta nepřátel útočí ze vzduchu (nebo jsou prostě hodně vysocí), může Fenyx provést s pomocí křídel dvojitý skok a rozdávat okolním soupeřům rány, a přitom se vznášet vysoko nad zemí. Schopnost Héraklova síla vám umožňuje zachytit se za nepřítele a katapultovat se přímo k němu, a pokud se zdá být příliš silný, můžete použít některou z dalších božských dovedností, jako je Héfaistovo kladivo nebo Fosforův útok, a během okamžiku ho dostat na kolena. Bitvy jsou svižné, probíhají ve vysokém tempu a mix nepřátel se neustále mění, takže každý střet působí jinak – a aby toho nebylo málo, prostřednictvím široké škály vylepšitelných zbraní a kusů výzbroje můžete získat různé bonusy, které obohatí váš herní styl.

Immortals Fenyx Rising je svěží a vtipné pojetí akčně dobrodružné hry v otevřeném světě, které přináší dynamickou akci, souboje a příběhy inspirované řeckou mytologií. Vychází již tento čtvrtek 3. prosince s českými titulky na všech platformách (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch).

Přehled recenzí

9/10 Games.cz - Immortals Fenyx Rising – recenze překvapivě skvělé hry | GAMES.CZ (tiscali.cz)
9/10 Xboxweb - Recenze: Immortals Fenyx Rising | Xboxweb
8/10 Indian - Immortals: Fenyx Rising - Recenze na INDIAN (indian-tv.cz)
8/10 Zing - Recenze Immortals: Fenyx Rising - Zing
8/10 Vortex - Recenze Immortals Fenyx Rising » Vortex
8/10 Doupě - Immortals Fenix Rising: nejlepší hra Ubisoftu posledních let | Recenze – Doupě.cz (zive.cz)
8/10 Sector - Immortals: Fenyx Rising - recenzia - hra | Sector.sk
80% Czechgamer - Immortals: Fenyx Rising - recenze [CzechGamer]
4/5 Hrej.cz - Immortals Fenyx Rising - Recenze hry na Hrej.cz
10/10 Respawnpoint.cz - Immortals: Fenyx Rising – Recenze – RespawnPoint.cz

MOŽNOSTI SDÍLENÍ