Podívejte se na hraní Immortals Fenyx Rising

Zveřejněno 16. prosince 2020

Štítky:

Na začátku prosince přišla společnost Ubisoft s úplně novou herní značkou - Immortals Fenyx Rising. Ačkoli se celý hráčský svět v druhé polovině listopadu a na počátku prosince soustředil úplně na jiné tituly a od této nové hry se v předvánočním období nic neočekávalo, došlo k příjemnému překvapení – hra Immortals Fenyx Rising si odnesla od novinářů skvělá hodnocení (jejich přehled najdete úplně dole).

Herní servery Vortex a Games se na nový titul od vývojářského studia z Québecu, který vdechuje život velkolepému mytologickému dobrodružství, podívali podrobněji a připravili si přibližně hodinu dlouhé herní streamy.

Immortals Fenyx Rising je svěží a vtipné pojetí akčně dobrodružné hry v otevřeném světě, které přináší dynamickou akci, souboje a příběhy inspirované řeckou mytologií. Toulejte se svobodně po nádherně stylizovaném světě a používejte mimořádné schopnosti, které vám darují bohové, proti děsivým bájným monstrům. Čekají na vás zrádné zkoušky, hrdinské skutky a samotné podsvětí, které prověří vaši odvahu. Prožijte příběh z dávných věků o bozích a monstrech a staňte se legendou, kterou vám bylo souzeno být.

Hra Immortals Fenyx Rising vyšla 3. prosince s českými titulky na všech platformách (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch). Zakoupit si ji můžete i v našem internetovém obchodě Playclub.

Přehled recenzí:

9/10 Games.cz - Immortals Fenyx Rising – recenze překvapivě skvělé hry | GAMES.CZ (tiscali.cz)
9/10 Xboxweb - Recenze: Immortals Fenyx Rising | Xboxweb
88% Alza - Immortals Fenyx Rising (RECENZE) | Alza.cz
8/10 Indian - Immortals: Fenyx Rising - Recenze na INDIAN (indian-tv.cz)
8/10 Zing - Recenze Immortals: Fenyx Rising - Zing
8/10 Vortex - Recenze Immortals Fenyx Rising » Vortex
8/10 Doupě - Immortals Fenix Rising: nejlepší hra Ubisoftu posledních let | Recenze – Doupě.cz (zive.cz)
8/10 Sector - Immortals: Fenyx Rising - recenzia - hra | Sector.sk
80% Czechgamer - Immortals: Fenyx Rising - recenze [CzechGamer]
4/5 Hrej.cz - Immortals Fenyx Rising - Recenze hry na Hrej.cz
10/10 Respawnpoint.cz - Immortals: Fenyx Rising – Recenze – RespawnPoint.cz

MOŽNOSTI SDÍLENÍ