Představení soundtracku DIRT 5, nové datum vydání

Zveřejněno 17. srpna 2020

Štítky:

Herní soundtrack DIRT 5, jehož datum vydání na PC a současnou generaci konzolí se opozdí o týden, tedy na 16. října, vám přinese více než 40 skvělých a originálních songů nejrůznějších žánrů od umělců z celého světa, což z něho dělá klíčovou součást celkového stylu a atmosféry DIRT 5. Těšit se můžete na rokové ikony The Killers a New Found Glory, horké novinky jako jsou Sports Team, The Mysterines a YUNGBLUD nebo legendy The Chemical Brothers a The Prodigy.

V DIRT 5 se s hudbou setkáte během procházení nabídek a nastavení jednotlivých závodů – jakmile však přejdete do načítání samotného závodu, dojde ke změně. Na výběr budou tzv. 2D a 3D nastavení, kdy ve 2D dojde k nepřetržitému přehrávání hudby během celého závodu a ve 3D bude docházet k dynamické změně muziky v době, kdy projedete kolem reproduktorů nebo bodů zájmu rozprostřených v okolí závodní stopy. Samozřejmě nebude chybět možnost si hlasitost hudby upravit dle vlastních potřeb nebo hudbu úplně vypnout.

Teď už se ale podívejte na seznam umělců a jejich skladeb, které na vás čekají v nejrozmanitějším soundtracku ze série DIRT.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ

Související hry