Saints Row vyjde 25. února 2022

Zveřejněno 30. září 2021

Štítky:

SAINTS ROW: POJĎTE S NÁMI NA VÝLET DO BOHATÉHO, ŽIVOUCÍHO MĚSTA SANTO ILESO

Vítá vás Santo Ileso, živoucí fiktivní město v srdci amerického jihozápadu. Ve světě plném zločinu, kde nemilosrdné frakce bojují o moc, se skupinka mladých přátel snaží rozjet vlastní zločinecký podnik, dostat se na vrchol a proslavit se na vlastní pěst. Jakožto budoucí Šéf založíte Svaté a vyrazíte do boje proti Los Panteros, Idolům a Marshallům, zatímco budete budovat své impérium na ulicích Santa Ilesa a soupeřit o kontrolu nad městem. Saints Row je vlastně příběh o start-upové firmě – akorát že náplní práce Svatých je zločin.

Ponořte se do epických přestřelek a rychlých automobilových honiček a prožijte bláznivé okamžiky, které můžete zažít pouze v Saints Row, na pozadí originálního příběhu, který sleduje pozoruhodný vzestup Svatých k moci. Užijte si svobodu a zahrajte si celou kampaň s kamarádem díky plynulé a nevázané kooperativní hře, kde můžete posouvat hranice možností svého gangu a vytvořit si společně vlastní herní zážitky.

První ukázku strhujících herních okamžiků a vzrušujícího nového světa Saints Row nabízí zveřejněný trailer, v němž vystupuje i americká herečka Bryce Charles, která ve hře dabuje hlavní postavu Šéfové. Trailer dále představuje soupeřící gangy, svěží tón a nové postavy, a ke slovu se v něm dostanou i vývojáři, kteří za vznikem hry stojí.

Hráči se můžou začít těšit na Saints Row i tak, že si nyní předobjednají Notorious Edition*, která obsahuje povinnou výbavu pro hráče, díky které si upraví zážitek s hrou Saints Row podle svého už od okamžiku vydání.

Obsah Notorious Edition:

Kompletní hra Saints Row; Idols Anarchy Pack, který obsahuje digitalizovanou DJovu helmu Idolů, hezkou, leč brutální Třpytivou pálku Idolů a neonem podsvícenou závodní motorku; Saints Criminal Customs pack, což je digitální balíček pro předobjednávky fyzického produktu a obsahuje vlastní kabriolet Svatých a vlastní odolnou vestu Svatých; balík The Los Panteros American Muscle Bundle – se skinem těžké zbraně Los Panteros 'El Lanzador' a vlastní motorkou „Fury“; Expansion Pass, který prodlouží hratelnost o tři dodatečné epizody a o hru Saints Row: The Third Remastered.

Saints Row vyjde 25. února 2022 na Xbox One a Xbox Series X|S, univerzální herní a zábavní systémy od Microsoftu, na počítačové zábavní systémy PlayStation® 4 a PlayStation® 5 a na Epic Games Store pro PC. U všech platforem bude možné zapnout české titulky.

* Notorious Edition vyjde v omezeném množství a pouze ve fyzické verzi.

Více informací o Saints Row najdete na webových stránkách SaintsRow.com. Sledujte nás na Twitteru a Instagramu pomocí @SaintsRow a na Facebook na stránce Facebook.com/SaintsRow.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ