Třetí DLC Immortals Fenix Rising vyjde už příští týden

Zveřejněno 17. dubna 2021

Štítky: ,

Immortals Fenyx Rising – Ztracení bohové, třetí příběhové DLC ke hře Immortals Fenyx Rising, vyjde 22. dubna, a to ve verzích pro platformy Switch, Stadia, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC a Amazon Luna. Toto dobrodružství nazírané shora, z božské perspektivy, se točí kolem smrtelníka jménem Ash, nového šampiona, který kráčí po stopách série ničivých pohrom.

Ash má za úkol vypravit se do nové země, na Pyritový ostrov, a najít a sjednotit bohy, kteří po hádce s Diem v rozezlení opustili Olymp. Tyto „ztracené bohy“, mezi nimiž narazíte na Poseidóna a Háda, musíte přemluvit k návratu do Pantheonu, jelikož jen tak se ve světě obnoví rovnováha. Ash pochopitelně bude muset nejprve zlikvidovat množství příšer, než se k bohům dostane, a hráčům se pro tento účel nabízí nový bojový systém inspirovaný akčními tituly.

A jak třetí DLC Immortals Fenyx Rising získáte? Všechna DLC jsou součástí Season Passu, který můžete zakoupit samostatně nebo ho najdete v Gold Edition, která všechny tyto rozšíření obsahuje. Také se můžete podívat na video shrnující obsah všech dodatečných rozšíření naplánovaných po vydání hry.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ