V 9. aktualizaci světa pro Microsoft Flight Simulator prozkoumáme Itálii

Zveřejněno 18. května 2022

Štítky:

Proleťte se nad historickými městy jako jsou Řím nebo Benátky, vzneste se nad pobřeží Středozemního moře nebo zamiřte ke strmým svahům, tyčícími se nad okolní krajinou. To vše je nově realisticky zpracováno v 9. aktualizaci světa - Itálie a Malta.

Vývojářský tým Microsoft Flight Simulator vylepšil tuto oblast pomocí nejnovějších geografických dat, digitálního modelování terénu a leteckých a satelitních snímků. Nově bylo vymodelováno 20 měst, mezi kterými jsou Řím, Neapol, Benátky a Milán. Gaya Simulations pak ručně zpracovalo čtyři letiště: Palermo na Sicílii, Sondrio a Bolzano v jižním Tyrolsku a Marina di Campo na ostrově Elba. Orbx Simulation Systems pak vylepšilo detaily na stovce dalších. Gaya Simulations se ještě postaralo o vytvoření 94 bodů zájmu v Itálii a 11 na Maltě. Díky Perfect Flight hra nabídne dalších 9 aktivit zahrnujících nové výzvy a lety.

Devátá aktualizace světa obsahující vylepšenou Itálii je k dispozici ZDARMA pro všechny majitele Microsoft Flight Simulator (stačí si hru aktualizovat na verzi 1.25.9.0 a Itálii si pak samostatně stáhnout).

MOŽNOSTI SDÍLENÍ