Atlas Fallen: Reign of Sand - remasterovaná verze s novým obsahem

Zveřejněno 19. června 2024

Štítky: , ,

Bezplatná aktualizace s přepracováním mnoha základních herních mechanismů a funkcí.

Společnost Focus Entertainment a její studio Deck13 Interactive dnes s potěšením oznamují, že Atlas Fallen, supermoderní akční RPG, ve kterém bojujete s legendárními stvořeními v epickém, pískem pokrytém fantasy světě, bude díky nadcházejícímu vydání Reign of Sand ještě epičtější! Tato bezplatná velká aktualizace slibuje obohatit vaše sólo nebo kooperativní dobrodružství o řadu nového obsahu a vylepšení. Je to ideální příležitost pro vracející se hráče i nováčky, aby objevili Atlas Fallen.

Ještě lepší Atlas Fallen

Závazek studia Deck13 vůči hře Atlas Fallen pokračuje rozsáhlou bezplatnou aktualizací Reign of Sand, která přepracovává mnoho základních herních mechanismů a funkcí a přináší také různá vylepšení v oblasti postupu a kvality. Tato aktualizace, která bude k dispozici všem hráčům na PC i konzolích, je přímým výsledkem cenné zpětné vazby od komunity.

„Reign of Sand odráží naše odhodlání přinášet všem hráčům dynamický a poutavý zážitek,“ říká Ahmed Boukhelifa, výkonný ředitel studia PULLUP ENTERTAINMENT. „Tato bezplatná aktualizace je důkazem našeho odhodlání. Přinese významný obsah a mnoho nových funkcí, které komunita, ale i všichni ostatní hráči ocení.“

Čekají na vás nové obzory a výzvy

Rozšířený svět, noví nepřátelé, přepracovaný postup, nové úkoly... Svět hry Atlas Fallen je obohacen touto velkou, zcela bezplatnou aktualizací! Těšte se na nový anglický dabing od talentovaného Bena Starra (Final Fantasy XVI, Warframe), přepracovanou kampaň a čelte ještě děsivějším tvorům s 25 novými kameny esence. Pokračujte v dobrodružství s příchodem tolik očekávaného režimu New Game + a vyzvěte bohy na souboj v nové obtížnosti Nyaal's Nightmare. Čeká na vás mnoho dalších překvapení a vylepšení!

„Náš tým je vděčný za možnost dále rozvíjet Atlas Fallen a přinést hráčům výrazně přepracovanou verzi. Naslouchali jsme zpětné vazbě a provedli jsme celou řadu vylepšení, díky kterým si, jak doufáme, hráči hru ještě více užijí,“ říká Jan Klose, kreativní ředitel hry Atlas Fallen.

Přeneste si svůj postup, nebo začněte znovu

6. srpna se Atlas Fallen změní na Atlas Fallen: Reign of Sand. Tato přepracovaná a zcela bezplatná verze nahradí hlavní hru a bude k dispozici jako aktualizace na všech platformách. Hráči, ať už noví, nebo vracející se, se budou moci ponořit do dobrodružství. Postup vaší postavy, vybavení a uložené pozice budou kompatibilní s Reign of Sand. Důrazně však doporučujeme začít novou hru, abyste si ji mohli plně vychutnat a ponořit se do všech nových funkcí a vylepšení aktualizace.

Zapište si do kalendářů datum 6. srpna a připravte se na novinky v bezplatné aktualizaci Reign of Sand pro PC a konzole. Atlas Fallen vyšel na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ