Dying Light vychází na Nintendo Switch

Zveřejněno 29. října 2021

Štítky:

SpolečnostTechland vydala vysoce očekávanou hru Dying Light Platinum Edition na Nintendo Switch. Ultimátní edice úspěšné hry na přežití se zombiemi od Techlandu s největším množstvím obsahu konečně vychází na Nintendo Switch.

Hra vyšla na Switch s celou řadou nových funkcí připravených speciálně pro tuto platformu, jako jsou HD zvuky, dotyková obrazovka, gyroskopické zaměřování, lokální i online kooperace a pohybové ovládání. Dying Light Platinum Edition obsahuje přes sto hodin hry pro jednoho hráče a navíc přináší nezapomenutelný obsah, když budete hrát a objevovat svět s přáteli v kooperativním režimu.

Vlastnosti:

Dying Light – kompletní cenami ověnčená hra.

• Dying Light: The Following – obrovské rozšíření s novým příběhem, rozsáhlou originální mapou a přizpůsobitelnou buginou, kterou můžete řídit.
  • Dying Light: Bozak Horde – náročný herní režim s vlastním příběhem.
  • Cuisine & Cargo – dvě dodatečné karanténní zóny.
  • Ultimate Survivor Bundle – sada exkluzivních zbraní a obleků.
  • Hellraid – nový herní režim, který se odehrává v temném fantasy prostředí.
  • Velká kolekce skinů a zbraní, díky které bude masakrování zombíků ještě zábavnější.

Připravte se užít si ultimátní hru se zombiemi v otevřeném světě, ať už budete kdekoliv. Spojit se s dalšími přeživšími můžete na Discordu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, VK a YouTube.

Hra Dying Light Platinum Edition pro Nintendo Switch u nás vychází s českými titulky a je již v prodeji. Více informací najdete na záznamové kartě.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ