Farming Simulator 22 představuje výrobní řetězce a americkou mapu

Zveřejněno 21. června 2021

Štítky: ,

Farming Simulator 22 to bere vážně: farmářské aktivity obohacují výrobní řetězce! Hra, kterou samostatně vydává vývojář a vydavatel GIANTS Software, přidává novou ekonomickou vrstvu v podobě výrobních řetězců, které hráčům umožní dovážet sklizenou úrodu do různých obchodů a firem na zpracování.

Denní chléb: Farmářské aktivity obohacují Farming Simulator 22 a jeho výrobní řetězce

Například mlýn na obilí může nyní vyrábět mouku, kterou dovezete do pekárny, čímž začnete lukrativní výrobní řetězec, na jehož konci je skvělý chléb či lahodný koláč. Podle zboží, které chtějí hráči vyrábět, musí příslušné továrně nejdřív dodat několik surovin jako třeba máslo nebo cukr. Po výrobě zboží, které lze prodat, ho hráči mohou dále distribuovat do obchodů, jako jsou třeba supermarkety. Přestože některé z nich už ve hře jsou, hráči si mohou postavit i své vlastní a rozšířit tak své aktivity.

Kopce a památky: Americká mapa nabízí rozsáhlý otevřený prostor pro budování farem

Farming Simulator 22 obsahuje dvě nové mapy a také aktualizovanou alpskou mapu Erlengrat. Nově odhalená mapa Emlcreek, která se inspiruje americkým středozápadem, nabízí hráčům velká pole a rozsáhlý otevřený prostor pro budování farem. Virtuální farmáři se mohou těšit na řadu polí různých tvarů a velikostí, autenticky vložených do scénické americké krajiny.

Autentické mimoměstské zasazení zahrnuje řeky a tunely v kopcovitých oblastech, prýštící vodopád a také rušnou dálnici obklopenou baseballovým stadionem, obrovskými obilnými sily, čerpací stanicí a dalšími budovami, které utvářejí obzor viditelný z hráčových rozsáhlých polností.

Hra vyjde v roce 2021 – podrobnosti se dozvíte na FarmConu 21!

Další vlastnosti a detaily odhalíme na FarmConu, na oficiálním každoročním komunitním srazu pro moddery, vývojáře a hráče série Farming Simulator.

Farming Simulator 22 bude hlavní téma letošního FarmConu. Tato online událost v režii vydavatele a vývojáře GIANTS Software se bude streamovat od 21. do 23. července na oficiálním kanálu společnosti na Twitchi a poskytne celou řadu informací o hře a její technologii. Zveme všechny, aby sledovali bezplatný stream a podívali se s námi na nový díl série, který vyjde ke konci letošního roku.

Zákulisní pohled na Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 bude zahrnovat celou řadu nových herních funkcí a technických vylepšení, které představíme na FarmCon 21. Diváci se dozví podrobnosti o novince v podobě cyklu ročních období, o nových mapách, obecných vylepšeních, jakož i o řadě dalších přídavků, které oznámíme během této třídenní online události.

Rozhovory s vývojáři a partnery, tomboly, otázky a odpovědi a další budeme během těchto tří dnů vysílat po dobu několika hodin. Fanoušci budou zároveň mít možnost popovídat si s vývojáři napřímo na speciálních kanálech této události na Discordu.

FarmCon je oficiální každoroční komunitní událost pro moddery, vývojáře a hráče série Farming Simulator. Od roku 2016 se fanoušci mohou setkat na FarmConu a popovídat si s GIANTS Software a dalšími hráči. Další podrobnosti najdete na oficiálních stránkách Farming Simulator a v mediální zóně GIANTS Software.

Farming Simulator 22 vyjde na PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a Stadia ke konci roku 2021. Podle regionu si fanoušci budou moci užít Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 nebo Zetor Crystal na obálce standardní edice.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ