GIANTS Software oznamuje Farming Simulator 19: Ambassador Edition

Zveřejněno 25. května 2022

Štítky: ,

Opětovné krabicové vydání obsahuje veškerá rozšíření

Pokud by posel profesionálního farmaření měl být zábavnou a komplexní videohrou, byla by to Farming Simulator 19: Ambassador Edition. Díky výhodnému balení, které obsahuje všechna rozšíření a DLC, vydavatel a vývojář GIANTS Software oznamuje opětovné vydání globálně úspěšné simulace, kterou vydává pod vlastní značkou. Tato edice vyjde po celém světě 21. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Ambassador Edition úspěšné simulace obsahuje kromě základní hry obě rozšíření a šest DLC. Sem patří Platinové rozšíření a Alpine Farming, která hru obohacují o mapu v německých Alpách a také spoustu vozidel a strojů. Hru dále rozšiřují přídavky v podobě značek jako Kverneland, Vicon, Bourgault a dalších gigantů v oboru v rámci rozmanité sady DLC – to vše v krabici se dvěma disky.

• Farming Simulator 19 – Základní hra
  • Farming Simulator 19 – Platinové rozšíření
  • Farming Simulator 19 – Alpine Farming Expansion
  • Farming Simulator 19 – Anderson Group Equipment Pack
  • Farming Simulator 19 – Kverneland & Vicon Equipment Pack
  • Farming Simulator 19 – GRIMME Equipment Pack
  • Farming Simulator 19 – John Deere Cotton DLC
  • Farming Simulator 19 – Bourgault DLC
  • Farming Simulator 19 – Rottne Pack

Ideální farmářský balíček, který vás přivede k zemědělství

Ať už se hráči se zálibou v odpočinkových sandboxových zážitcích, sólových či kooperativních, chtějí ponořit do úrodného farmaření, chovu zvířat či lesnictví, Farming Simulator 19: Ambassador Edition představuje skvělý vstupní bod do této série. „Díky opětovné premiéře hry, kterou nyní vydáváme sami, nabízíme vzhledem k cenovce fantasticky výhodný obchod,“ komentuje Boris Stefan, šéf publishingu v GIANTS Software. „Když se podíváme na celkový rozsah tohoto balení a obrovské množství obsahu, který nabízí, pak ideální okamžik, kdy se pustit do farmaření, přichází právě teď.“

Ambassador Edition obsahuje celkem tři scénické mapy v evropském a americkém prostředí, kde můžete budovat a rozšiřovat svou farmu. Přes 475 autenticky digitalizovaných strojů od značek jako Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a spousty dalších světoznámých výrobců je k dispozici pro hráče, kteří chtějí řešit celou řadu farmářských aktivit. Přes herní ModHub je navíc možné stáhnout téměř nekonečný počet uživatelsky generovaného obsahu, který rozšiřuje farmářský zážitek, a tisíce otestovaných a bezplatných modifikací.

PC verze rovněž představuje základ pro soutěžní hru více hráčů a Farming Simulator League (FSL). Podívejte se na úvodní video ke 4. sezóně FSL a sledujte živý stream z turnaje o víkendu 14. a 15. května na oficiálních kanálech GIANTS Software.