Nástrahy počasí a roztomilá mláďata novinkami Farming Simulatoru 25

Farming Simulator 25

Podívejte se na první gameplay trailer.

Vydavatelská a vývojářská společnost GIANTS Software odhaluje novinky Farming Simulatoru 25. Kromě nových map, strojů, plodin a vizuálních efektů nabídne hra roztomilejší a rozmanitější zvířata a náročnější počasí.

Změny počasí: Bouře na obzoru

Nezapomeňte se při každodenní činnosti na polích a v ohradách dívat na oblohu. Tmavnoucí mraky mohou být znamením, že se blíží velká bouřka. Na několika místech může udeřit menší tornádo nebo kroupy. Proto musíte udělat preventivní opatření a zabezpečit všechny nezastřešené balíky. Když se obloha vyjasní a nové povětrnostní jevy pominou, mohou odhalit zničenou část polí a lesů. Hráči mohou zničení plodin deaktivovat, pokud chtějí, aby počasí neovlivnilo jejich úrodu.

Roztomilejší chov zvířat

Ohrady zaplní dva nové druhy zvířat: buvol domácí a kozy. Produkují nové druhy mléka, jež lze zpracovávat a používat ve výrobních řetězcích k výrobě a distribuci kvalitních sýrů. Zvýšením faktoru roztomilosti a huňatosti srsti zvířata produkují potomky. Chovatelé zvířat mohou sledovat, jak se mláďata potácejí na svých drobných nožkách a vyrůstají v produktivní hospodářská zvířata.

Farming Simulator 25 vyjde 12. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S a samozřejmostí jsou české titulky na všechny platformy! Předobjednejte si hru již dnes. Ti největší nadšenci farmaření si nebudou chtít nechat ujít sběratelskou edici Farming Simulator 25 Collector's Edition. Tato exkluzivní krabice pro PC obsahuje USB startér pro startování motorů traktorů ve hře, verzi hry inspirovanou 16bitovým Mega Drive a navíc CD se soundtrackem s 15 originálními skladbami od Chrise Hülsbecka pro milovníky retro stylu a další.

Bonusové DLC MacDon Pack

Společnost MacDon přináší novou úroveň výkonu při sklizních díky pěti špičkovým strojům obsaženým v balíčku MacDon Pack pro Farming Simulator 25! Pořiďte si od kanadského výrobce sklizňové techniky řádkovač M1240, řezačky DX140 a FD140, řezačku PW8 a řezačku R216Sp.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ