Třetí aktualizace světa Microsoft Flight Simulator

Zveřejněno 17. února 2021

Štítky:

Včera byla spolu s nejnovější aktualizací hry vydána i fanoušky očekávaná třetí aktualizace herního světa. Tentokrát se tvůrci z Asobo Studio zaměřili na oblast Velké Británie a Irska.

Aktualizace tak přináší detailnější 3D fotogrammetrii u proslulých měst jako jsou Birmingham, Bristol, Cambridge, London a Oxford. Dále pět nových pečlivě zpracovaných letišť (Barra, Liverpool, Land’s End, Manchester-Barton a Out Skerries), další vylepšení u již stávajících letišť a vylepšenou digitální mapu celé Velké Británie a Irska.

Kromě toho byly do celého regionu přidány působivé architektonické prvky, ať už se jedná o panská sídla, viktoriánské domy, kamenné stavby na venkově, hrady, kostely - a dokonce i několik drive-thru restaurací. Ohromující novou úroveň detailů pak dostalo více než 70 dominant tohoto regionu, bylo vylepšeno několik nejslavnějších světových památek a mostů, královských paláců, úchvatných katedrál... A samozřejmě i fotbalových stadionů ⚽!

Součástí aktualizace je i trojice nových aktivit - ikonický let ostrovy na severu a dvě odlišné přistávací výzvy.

Třetí aktualizace světa Velké Británie a Irska je zdarma pro všechny majitele hry Microsoft Flight Simulator. Stačí po aktualizaci hry (1.13.16.0) zamířit do Marketplace a balíček s označením World Update III si stáhnout (4,9 GB). Podrobnosti o předchozích aktualizacích světa najdete v našem dřívějším článku. A kam se podíváme příště? Podle aktuálního harmonogramu bychom se na konci března měli dočkat detailnějšího zpracování Francie a zemí Beneluxu.

Microsoft Flight Simulator si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě Playclub.cz.

MOŽNOSTI SDÍLENÍ